MAINOS

Sarja täyteen

Kolumni

Samuli Kinnari

Matkasin maanantai-iltana kokoukseen Äetsän kunnanvirastolle. Parkkipaikalta taapersin tottuneesti kirjaston ohi, mutta tein äkkikäännöksen. Ajattelin, että nyt on aika lainata kirja. Lukeminenhan kannattaa aina. Ja kieltämättä minua hieman hävetti se, etten ole pitkään aikaan lukenut oikeaa kirjaa. Palasin muutaman askeleen takaisinpäin.

Astuin sisälle kirjastoon ja menin asemiin kirjastontädin pöydän luokse. Yritin liikkua hyvin hiljaa ja siinä onnistuin. Tunsin kanssaihmisten katseiden porautuvan selkääni vasta, kun aloin selittää asiaani kirjastontädille.

Toiveeni oli, että saisin sarjan täyteen. Siis Tarja-sarjan. Tähän mennessä olen lukenut Tarja Halosesta kertovista kirjoista kaksi. Ennen presidentinvaaleja ilmestyneen Minun mielestäni Tarja Halonen -eepoksen kahlasin läpi viime keväänä. Samoin luin Kampanja, jonka ei pitänyt onnistua -kirjan, joka kertoo Halosen presidentinvaalitaistosta. Mutta Paavo Haavikon kirjoittamaan Tarja Halosen tarinaan en ollut vielä ehtinyt tutustua.

Pääsiäisestäni taitaa tulla kirjallinen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top