MAINOS

Viime vuosi oli Äetsälle haasteellinen

Uutiset

Samuli Kinnari

Viime vuonna Äetsässä käytiin kovia keskusteluja kunnan taloudellisen tilanteen kohentamisesta. Oman lisämausteensa toi se, että kunnan organisaatio oli juuri uusittu. “Kunnan henkilöstö ja luottamushenkilöt ottivat uusitun viiden lautakunnan ja neljän palvelukeskuksen johtosääntö- ja hallintorakenteen vastuut ja valtuudet omikseen, vaikka vuosi olikin haasteellinen taloudellisten paineiden vuoksi”, kirjoittaa kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanila tuoreessa Äetsän kunnan vuoden 2001 toimintakertomuksessa.

Kunnan taloudellisessa tilanteessa kunnanjohtaja näkee positiivisia piirteitä. “Äetsän talous kääntyi valtuuston kesäkuussa 2000 linjaaman talouden tasapainottamisen tavoitteen suuntaan”, hän kirjoittaa. “Vuosikate suhteessa poistoihin osoittaa positiivista kehitystä toteutettavana olevien kehittämistoimien tuloksena.”

Kunnan vuoden 2001 tilikauden tulos on alijäämäinen 5 675 488,40 markkaa. Taseessa on pohjana edellisen tilikauden alijäämää 8 942 256,34 markkaa. Kun vuoden 2001 alijäämäinen tulos siirretään taseeseen tilivuoden alijäämäksi, on alijäämää yhteensä 14 617 744,74 markkaa.

Vammalan ja Huittisten kaksoiskaupunkihanke tuo kunnanjohtaja Eero Mäki-Tanilan mukaan Äetsän kunnalle uusia mahdollisuuksia toimia valtuuston joulukuussa 2001 hyväksymän Äetsän strategian 2010 vision suuntaan. “Äetsän kunta antaa täyden tukensa kaksoiskaupunkisopimuksen keskeisten tavoitteiden toteuttamisen edistämiseksi koulutuksessa, elinkeinoelämän hankkeissa ja terveydenhuollossa”, Mäki-Tanila toteaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top