MAINOS

Kirjeet kulkevat pääosin tavoiteajassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vastaanottaja saa hänelle osoitetun kirjeen Euroopassa pääsääntöisesti tavoiteajassa eli kolmantena työpäivänä. Viime syyskuun 11. päivän terroriteko ja sitä seuranneet lentoliikenteen kiristyneet turvatoimet hidastivat jonkin verran kirjeiden kulkua.

Suomesta lähetettäessä yhteydet toimivat parhaiten Ruotsin, Tanskan, Sveitsin ja Saksan suuntaan. Lähes sata prosenttia kirjeistä on perillä vastaanottajilla asetetun tavoitteen mukaisesti. Suomeen saapuvien kirjeiden kulkua hidastivat jonkin verran loppuvuonna kiristyneet lentorahdin turvatoimet, koska kaikki Euroopasta Suomeen postitettu ensimmäisen luokan kirjeposti saapuu maahan lentoteitse. Maakohtaisesti kirje saapuu Suomeen hitaimmin Kreikasta, Espanjasta ja Italiasta, vaikka näidenkin maiden kohdalla yhteydet ovat parantuneet huomattavasti.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top