MAINOS

T-paita viestii ennakkoluulottomuudesta

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Helsinkiläinen Mentalwear tarjoaa radikaaleja T-paitoja ja muita tuotteita, jotka ottavat kantaa erilaisten vähemmistöjen asemaan. Paitojen tekstivalikoimaan kuuluvat muun muassa “Avohoidossa” ja “Brainwash”.

Mentalwearin tiimiin kuuluu mielenterveyshoitaja, sairaanhoitaja ja graafinen suunnittelija. He luovat uutta mental-trendiä, joka on kannanotto ennakkoluulottoman ajattelun puolesta. Tuotteiden tuotolla tuetaan mielenterveystyötä.

Mentalwearin kotisivut löytyvät osoitteesta www.mentalwear.fi. Tuotteita voi tilata sähköpostitse tai puhelimitse.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top