MAINOS

Nuukuusviikolla purnataan ruoan tuotannon ympäristöhaitoista

Uutiset

Mika Hyssi

Kansalaisjärjestöjen kestävän kulutuksen teemaviikkoa, Nuukuusviikkoa, vietetään 15.-21.4. Tänä vuonna perehdytään ruoan tuotannon aiheuttamiin ympäristövaikutuksiin. Nimestään huolimatta rahaa ei ole tarkoitus säästää, vaan valita ruokakaupan hyllyiltä tuotteita, joiden tuottaminen on kuluttanut mahdollisimman vähän ympäristöä.

Lisätietoa osoitteesta
www.luontoliitto.fi/nuukuusviikko.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top