MAINOS

Hämeenkyrössä pohdittiin nuoriso- ja vesistöhankkeita

Uutiset

Samuli Kinnari

Joutsenten reitti ry:n ideailtakierros toimialueen kunnissa käynnistyi maanantaina Hämeenkyröstä. Valtuustosalissa kehiteltiin toiminnanjohtaja Petri Rinteen johdolla kymmeniä maaseudun elämän laatua parantavia hankeideoita.

Parinkymmenen kuningasajatuksen joukosta nuorisohankkeet ja vesistöhankkeet erottuivat selkeästi omiksi teemoikseen. Nuorille suunniteltiin skeittipuistoa, kokoontumispaikkoja, elämänhallintakoulusta ja työpajoja. Vesistöihin kaavailtiin melontareittiä, laivurikurssia, järvenkunnostusta, avantouintipaikkaa, Laitilan virkistysalueen perusparannusta, rantautumispaikkoja ja kirkkovenevajaa Pappilanjoen suulle.

Ideailtakierros jatkuu tänään Mouhijärvellä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top