MAINOS

Kartanokulttuurista Mouhijärven matkailun veturi?

Uutiset

Samuli Kinnari

Joutsenten reitti ry:n ideailtakierros jatkui tiistai-iltana Mouhijärven Uotsolassa. Ideariihessä keskeisiksi teemoiksi nousivat kunnan markkinointi matkailijoille ja uudisrakentajille. Kärki-ideoiden joukkoon valittiin muun muassa kartanokulttuurin nostaminen matkailun veturiksi sekä kylien markkinointi maalle muutosta haaveileville. Sekä Uotsolan että Häijään taajamiin ehdotettiin maisemanhoitohankkeita. Hyynilän seuratalolla nähtiin mahdollisuuksia toimia nuoriso- ja kulttuurikeskuksena.

Ideailtakierros jatkuu ensi viikolla Vammalassa ja Äetsässä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top