MAINOS

Päivä webbimaisterina

Viihteen Pentti

Mika Hyssi

Pentti talsii kohti Mastosalolaista Internet-yritystä. Pentti huomasi näet toissapäivänä, että yritys hakee vierailevaa tähteä webmasterin housuihin. “Huomenta eli oikein sinivalkoista aamua teillekin!” hihkaisee Pentti rynnätessään sisään. “Minä olen Pentti ja olen teidän päivän webbimaisterinne. Mistä aloitan?” kysyy Pentti.

– Huomenta, huomenta. Minä olen K. Karppinen, Kaarlo vaan. Tiedättehän että tämä työ kestää vain neljä tuntia. Minulla on palaveri ja täällä pitäisi olla vahtimassa noita laitteita. Kai teillä on kokemusta alalta?
– Ilman muuta ja tottakai! Hurinaa pitävät vehkeet tunnen läpikotaisin ja netistä löytää erinomaisia grillausohjeita. Hepskuikkaa ja tervemenoa palaveriin.
– Erittäin hyvä. Palaan muutaman tunnin kuluttua. Pidä paikka pystyssä. Moi!

Pentin työrupeama vasta alkoi, kun yhden tietokoneen vieressä syttyy punainen valo. Se alkaa vilkkua. Hetken tuijotettuaan tietokoneita Pentti huomaa punaisten valojen syttyvän siellä täällä. “Hyvä, että tämä yritys panostaa jouluun. Erittäin viihtyisää. Lähteepä tuolta koneen takaa ihana sumuverho. Todella mukavaa”, puhuu Pentti itsekseen.

Palaveri on päättynyt ja Karppinen kiiruhtaa takaisin yritykseensä. Paikalla on useita paloautoja ja poliisi pitää urkkijat loitommalla. “Pentti, mitä ihmettä on tapahtunut?” kysyy Kaarlo hätääntyneenä. “Ei ne ollutkaan jouluvaloja”, vastaa Pentti ja kipittää grillille.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top