MAINOS

Hallitus: Sihteerit uuteen virkaan ja toimeen

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnanvaltuusto päättää maanantaina vapaa-aikapuolen virkajärjestelyistä.

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Äetsään perustetaan 1. kesäkuuta alkaen vapaa-aikasihteerin virka ja vapaa-aikaohjaajan toimi. Vastaavasti nykyiset nuoriso- ja liikuntasihteerien virat lakkautetaan. Palkkaukseen tarvittava lisämääräraha osoitetaan nuoriso- ja liikuntatoimen lyhytaikaisten ja tilapäisten työntekijöiden palkkausmäärärahoista. Lisäksi hallitus esittää valtuustolle, että sivistyslautakunta siirtää nykyiset nuoriso- ja liikuntasihteerien virkojen hoitajat vapaa-aikasihteerin virkaan ja vapaa-aikaohjaajan toimeen.

Kenttätyöhön kokopäiväinen henkilö

Äetsän vapaa-aikapuolen virkajärjestely tuo kenttätyöhön kokopäiväisen henkilön. Vapaa-aikasihteerin viran tehtäviin kuuluu vapaa-aikatoimen tehtävien suunnittelu ja hallinto sekä vapaa-ajan ohjaustyötä. Vapaa-aikaohjaaja puolestaan toimii täysin kenttätyössä sekä liikunta- että nuorisopuolella.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top