MAINOS

Miksei kevytväylää tehdä joen puolelle?

Kolumni

Samuli Kinnari

Äetsäntien varteen ryhdytään kevään kuluessa rakentamaan paljon toivottua kevytväylää Saappalan risteyksen ja entisen lipputehtaan välille. Se on oikein hyvä asia, koska tieosuudella liikkuu paljon lenkkeilijöitä.

Kevytväylä on tarkoitus tehdä paloaseman puolelle, minkä vuoksi Honkolan omakotitalojen kohdalla Äetsäntien linjausta joudutaan muuttamaan. Pääkirjoituksen kirjoittaja haluaa heti kärkeen tunnustaa, ettei tunne tienrakennuksen saloja lainkaan. Siitä huolimatta kuitenkin ihmettelen, miksei kevytväylää pykätä joen puolelle? Silloinhan ei ymmärtääkseni Äetsäntietä tarvitsisi siirtää. Ja ehkä kävelylenkilläkin olisi ihan mukavaa pällistellä joelle. Tietenkin saattaa olla, ettei joen ja tien välissä aivan joka kohdassa ole väylälle tilaa. En ole käynyt mittanauhan kanssa ynnäilemässä, mutta toivottavasti joku on.

Varmasti kevytväylän rakentamiseen paloaseman puolelle on paljon puoltavia syitä. Hyvä juttu, että liikenneturvallisuus Äetsäntiellä paranee.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top