MAINOS

Tradenomiliitto huolissaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Akavalainen Tradenomiliitto on huolissaan siitä, ettei ammattikorkeakoulujen jatkotutkinnoilla ole vielä nimeä eikä asemaa korkeakoulututkintojen järjestelmässä. Liitto pitää tutkinnon aseman määrittelyä tärkeänä. Opiskelijan on tiedettävä, mihin hänen tutkintonsa kelpaa: jatkotutkinto on korkeakoulututkinto, kuten ammattikorkeakoulun perustutkintokin. Maisterin tutkinto, ylempi korkeakoulututkinto tai siihen virantäyttötilanteessa suoraan rinnastettavissa oleva tutkinto se ei ministeriryhmän päätöksen johdosta kuitenkaan ole.

Kaupan ja hallinnon jatkotutkintoon johtavaa koulutusta järjestetään muun muassa Tampereen ammattikorkeakoulussa tämän vuoden elokuusta lähtien. Jatkotutkintokokeilu päättyy vuonna 2005, jolloin päätetään jatkotutkinnon tulevaisuudesta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top