MAINOS

Lääninhallitus tehostaisi peruspalveluita

Uutiset

Samuli Kinnari

Länsi-Suomen lääninhallituksen kokoamasta peruspalvelujen arviointiraportista vuodelta 2001 käy ilmi, että esiopetusta läänin kuusivuotiaille on tarjolla kattavasti, mutta oppilaiden eriarvoisuutta lisäävät suuret ryhmäkoot ja kuljetusten puuttuminen. Koulujen oppilashuoltoon tarvitaan enemmän koulukuraattorin ja -psykologin palveluita ja kouluyhteisön turvallisuuden tueksi tulisi kehittää myös ennaltaehkäisevää oppilashuoltoa. Nuorten huumeidenkäyttäjien hoitopaikoista on läänissä edelleen pulaa. Lisäksi kotona asuvien vanhusten avuntarvetta tulee arviointiraportin mukaan kunnissa selvittää laajemmin ja tarpeisiin vastaavia kotihoitopalveluja pitäisi monipuolistaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top