MAINOS

Museovirastolta tukea museoille

Uutiset

Samuli Kinnari

Museovirasto on jakanut yhteensä 278 000 euroa harkinnanvaraista valtionavustusta 120 museon toiminnan tukemiseen. Avustusta saaneet museot ovat suurimmaksi osaksi kotiseutumuseoita ja pieniä erikoismuseoita, joissa ei ole vakinaista henkilökuntaa. Hakijoiden joukossa ja avustusten saajissa on kuitenkin myös päätoimisesti hoidettuja ammattimuseoita, joita ei vielä ole hyväksytty valtionosuuden piiriin.

Äetsän seudulta Punkalaitumen Museo- ja Kotiseutuyhdistys ry sai 2 400 euroa Talonpoikaismuseo Yli-Kirran kokoelmien luettelointiin ja Hämeenkyrön kunta/Hämeenkyrön kotiseutumuseo 2 300 euroa kokoelmien luetteloinnin tarkistamiseen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top