MAINOS

Alkukesän väljä tv-kori

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Viimeistään touko-kesäkuussa talven sarjat jäävät tauolle ja uudet ja vanhat tuttavuudet astuvat täyttämään kesän tv-koria.

Salomonien perhe saapuu pitkän tauon jälkeen takaisin komediasarjassa Kolmas kivi auringosta. 6. tuotantokauden jaksoja seurataan tiistaisin klo 20.30. Ennen Salomoneita tutustutaan brittikomediaan Lucy menee naimisiin.

Rikossarja C.S.I jätti kesäpaikan Pasadenalle, jossa seurataan amerikkalaisen Greeleyn lehtimiessuvusta. Sarjaa on tehty vain 13 jaksoa, eikä jatkoa ole luvassa. Sairaaladraamaa tarjoaa sen sijaan Nelosella esitettävä Strong Medicine, joka kertoo naistenklinikan tapahtumista.

Huumoria ja toimintaa yhdistelee Pamela Andersonin tähdittämä VIP, joka jatkuu Nelosen sunnuntai-iltapäivissä. Samantapaista toimintaa on luvassa toisella mainoskanavalla, kun potkimissarja Martial Law palaa ruutuun.

TV2 näivettää taikatemppujen yliluonnollisuuden näyttämällä uusintana neliosaisen Taikatemppujen paljastukset.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top