MAINOS

Tommy Tabermann toukokuussa Luontokaupassa Tampereella

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Kirjailija Tommy Tabermann vierailee toukokuussa Luontokaupassa Tampereella. Tabermann jakaa omistuskirjoituksia Divine-runokokoelmaansa, jonka erikoispainos on kustannettu ainoastaan Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy:n Luontokuvaston ja Luontokauppojen asiakkaita varten.

Divinessä on 30 uutta runoa ja sen etulehdelle on painettu kirjailijan itsensä käsin kirjoittama, Luontokuvaston ja Luontokauppojen asiakkaille omistettu runo. Teoksen muut runot ovat kokoelmista Duende, Desire ja Demoni.

Tommy Tabermann on tavattavissa Luontokaupassa Tampereella lauantaina 11. toukokuuta, kello 11.00-12.00.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top