MAINOS

Veteraanijuhlassa puheita ja musiikkia

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnan veteraanipäivän juhla pidettiin kansallisena veteraanipäivänä eli viime viikon lauantaina Keikyän seurakuntatalossa. Alkajaisiksi juotiin kahvit.

Äetsän kunnan tervehdyksen juhlaan toi kunnanvaltuuston puheenjohtaja Matti Ahvonen (sd). Hän muistutti, että budjettivajeesta huolimatta myös Äetsässä peruspalvelut ovat kunnossa. Juhlapuheen piti maanviljelijä ja historian harrastaja Kaarlo Koukku.

Sivistyslautakunnan jäsenet Merja Friman (vas/sit) ja Samuli Kinnari (kok) toivottivat väen tervetulleeksi. Kättely eteni verkkaisesti seurakuntatalon pääovien edessä. Musiikkia veteraanijuhlassa esittivät Aggabee-yhtye, Susanne Syrén Martti Savijoen säestyksellä, nuorten kanteleryhmä sekä Veteraaniveljet kanttori Pirjo-Riitta Linjama-Puukin säestyksellä. Marja Mäkelä puolestaan lausui kaksi runoa, joista ensimmäinen oli Kaarlo Sarkian ja toinen Juha Vainion kirjoittama. Viisivuotiaan muistikuvia sota-ajasta kertoi Terttu Hannula. Hartaushetken piti kirkkoherra Jouni Pihlajamaa.

Ennen juhlaa Keikyän hautausmaalla laskettiin seppele.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top