MAINOS

Tarinat eivät milloinkaan riitä

Kolumni

Samuli Kinnari

Upean Kaija Koon uusi Mikään ei riitä -albumi julkaistaan tänään maanantaina. Lätty on taattua laatua.

Levyltä löytyy 11 hienoa tarinaa. Yhtä kaikki -kappaleeseen lätyn sanoituksista pääosin yksin vastaava Markku Impiö on onnistunut hienolla tavalla ujuttamaan ajankohtaisia elementtejä. Biisissä peilataan muun muassa it-kuplan puhkeamista, New Yorkin terrori-iskuja ja nuorten huumeongelmia. Maailman pahuuden vuodatuksen lisäksi Yhtä kaikki -kipaleesta löytyy kiva oivallus: “Ikuista on vain rakkaus, mitä nyt vähän vaihtuu sen kohteet.” Kaijan kappaleita ja erityisesti sanoja kannattaakin kuunnella korva kädessä. Biisit ovat pullollaan upeita viisauksia.

Itse olen uudelta levyltä tykästynyt erityisesti vauhdikkaaseen O-Ouhun ja nimikkokappaleeseen Mikään ei riitä. O-Ou on rakkaustarina, joka muistuttaa, että “lähelle niin pitkä matka on”. Mikään ei riitä puolestaan auttaa tunnustamaan sen itsensä – eli mikään ei milloinkaan riitä.

Kaija Koon uutta albumia suosittelen lämpimästi. Tarjolla on tarttuvia säveliä, mielenkiintoisia miksauksia ja oivaltavia sanoituksia. Miltähän uusi Kaija kuulostaa livenä?

Kaija Koo: Mikään ei riitä
+ julkaisupäivä 6.5.
+ 11 kappaletta
+ helmet: O-Ou, Mikään ei riitä, Yhtä kaikki, Hallelujaa

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top