MAINOS

Tornien taistossa havaittiin 113 lintulajia

Uutiset

Mika Hyssi

Lintuharrastajien kattojärjestö BirdLife Suomi järjesti viime lauantaina Tornien taisto -lintuharrastustapahtuman ympäri Suomea sijaitsevilla lintutorneilla. 142 joukkuetta kilpaili keskenään yrittäen bongata mahdollisimman monta lintulajia kahdeksan tunnin aikana. Suurin tulos saatiin Kristiinankaupungin Siipyyssä, jossa havaittiin 113 lintulajia.

Paikallisen Puurijärvi-Isosuon kansallispuiston lintutornin Korkea profiili -niminen ryhmä oli myös lauantaina hereillä: ryhmä bongasi 74 lajia. Ryhmän merkittävimmät bongaukset olivat luhtakana ja meriharakka.

Korkeaan profiiliin kuuluivat Marko Dahlman, Markku Mäki-Kerttula, Hannu Koski ja Mauno Kylväjä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top