MAINOS

Napa-Kari ja Pentti

Viihteen Pentti

Mika Hyssi

– Vei, siinä oli studio-orkesterimme loppuinsertti. Eiku Napakybän alkutunnari. Jee, kutsutaan sisään herra X eli Pentti, oleppa hyvä! Ja saa tulla… Pena, Penttii!
– Hei vaan. Kesti tuossa vähän aikaa, kun äiti soitti tähän siniseen kännykkääni. Siinä oli alun perin maastokuviointi, mutta vaihdoin sen tähän siniseen. Itseasiassa Kari, tästä saat kännykkäni numeron. Soitellaan!
– Jei, hyvä meininki. Mene sinne äksän paikalle. Ja bänditytöt: laittakaa jotain menevää. Vei, hyvä on. Ja otetaan sitten neiti A, neiti B ja neiti C sisään. Olkaa hyvä naiset!
– Kari?
– Niin Pentti?
– Itseasiassa lähetin tytöt kotiin, kun olivat kylmissään tuolla takahuoneessa. Käskin laittaa jatkossa enemmän päälle, jos tulevat tänne Helsinkiin asti. Kuvittele: yksi niistä oli Lapista. Hyrr!
– Jaha. No kysy nyt jotain?
– Kari?
– Niin Pentti?
– Itseasiassa minulla ei ole yhtään kysymystä, sillä en ehtinyt pohtia niitä. Meni grillillä taas niin myöhään.
– Vei! Hyvä meininki. Jeah. Ja katsotaan sitten matkakääröstä, minne Pentti lähtee. Ohoh! Pentti ei lähde maailmanympärysmatkalle vaan välittömästi takaisin Mastosaloon. Laittakaa lopputekstit pyörimään, tämä oli tässä. Nähdään ensi viikolla. Jeah, hyvä meininki! Vei ja hei!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top