MAINOS

Tiehankkeet tärkeitä elinkeinoelämälle

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan liiton maakuntahallituksen mielestä valtion työvirastojen työllisyysohjelmaan esitetyt teiden parantamishankkeet ovat tärkeitä elinkeinoelämälle ja seudun teollisuuden raskaille kuljetuksille. Hankkeiden kärjessä ovat muun muassa Annula-Vuorenkylä -paikallistie Urjalassa, Järvenjärven paikallistie Nokialla ja Seitsemisen paikallistie Ikaalisissa.

Maakuntahallituksen mukaan on painotettava sellaisia tiehankkeita, joilla on yleisempää merkitystä ja jotka eivät kuitenkaan ole normaalilla tienpidon rahoituksella hoidettavia. Pirkanmaan TE-keskus pyysi Pirkanmaan liiton lausuntoa valtion työvirastojen työllisyysohjelmaesityksiin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top