MAINOS

Presidentti sitä sun tätä

Kolumni

Samuli Kinnari

Juorulehtien silmäileminen silloin tällöin on huvittavaa. Tai pikemminkin surkuhupaisaa. Melkein joka kerta kun saa lukea Tarja Halosen tehneen jotain erikoisen tavallista.

Koska olen lukenut lehtiä, tiedän muun muassa, että tasavallan presidentti on joskus ostanut irtokarkkeja, lotonnut huoltoasemalla ja käynyt ostoksilla tavaratalossa. Ovatko nuo sitten uutisia? En minä vain tiedä, mutta lehdessä niin luki. Uutisarvosta voidaan olla montaa mieltä.

Luettuani juorulehtiä, olen ryhtynyt pohtimaan, menettääkö tasavallan presidentiksi valittu henkilö ihmisyytensä kansan keskuudessa. Tarja Halonenhan sentään vakuutti jopa vaalimainoksissaan olevansa ihminen. Ja on aika normaalia, että ihminen syö irtokarkkeja, lottoaa joskus ja jopa piipahtaa toisinaan kaupassa. Yli-ihminen ei niin tekisi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top