MAINOS

Kummola puhui Punkalaitumestakin

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan maakuntavaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Kalervo Kummola piti torstaina avauspuheen maakuntavaltuuston kokouksessa. Puheessaan Kummola nosti esiin muun muassa Punkalaitumen kunnan halun siirtyä Satakunnasta Pirkanmaahan. Hänen mielestään asiassa pitää kunnioittaa kunnan omaa tahtoa. “Ja varsinkin tässä tapauksessa, jossa kunnan siirtymisen vaikutukset eivät yllä kunnan omaa mittaa ulommaksi. Ja kun kysymyksessä on hakeutuminen suuntaan, johon kunnan asioinnin valtavirta suuntautuu”, Kummola totesi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top