MAINOS

Yrittäjyystieto yhteen paikkaan

Kolumni

Samuli Kinnari

Julkisuudessa on ahkerasti pohdittu, miksei yrittäjäksi ryhtyminen kiinnosta nuoria. Samalla on herätty huomaamaan, että yrittäjien keski-ikä nousee vuosi vuodelta.

Yksi merkittävä etappi yrittäjäksi aikovan tiellä on tiedon hankkiminen. Tällä hetkellä yrittäjyystietoa on kyllä tarjolla, mutta turhan hajautetusti. Myös vastuu tulevien yrittäjien opastamisesta on levahtanut turhan monelle taholle. Jotta yrittäjäksi aikova pystyisi muodostamaan jonkinlaisen kokonaiskuvan hankkeestaan, tulisi kaiken olennaisen tiedon olla tarjolla yhdessä paikassa. Tiedon pitäisi myös olla ajantasaista ja helposti löydettävissä vaikkapa Internetistä. Esimerkiksi osuuskunnan perustamisesta kuitenkin löytyy tällä hetkellä huolestuttavan paljon vanhentunutta tietoa. Osuuskuntalakihan muuttui vuodenvaihteessa.

Nyt yrittäjäksi aikova joutuu etsimään melkoisesti, jotta saa tarvitsemansa tiedot. Sekin helpottaisi, jos tietäisi mitä pitää etsiä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top