MAINOS

Levyllinen merimieslauluja

Viihdeuutiset

Samuli Kinnari

Hiljattain ilmestynyt Merimieslaulujen taikaa -levy on jatkoa kahdelle Merimiesvalssilevylle. Uudella lätyllä on meriaiheisia foxeja, tangoja ja laulelmia vuosilta 1928-1949. Avausraita on Dallapé-orkesterin Matka Timbuktuun -hittifoxi vuodelta 1934.

Lisäksi levyltä löytyy harvinaisuuksia, kuten New Yorkissa vuonna 1929 äänitetty, Arthur Kylanderin laulama Merimiehen elämää -foxi, sekä Georg Malmsténin säveltämä ja esittämä Lasse Länsituuli -rumbafox vuodelta 1949.

Levyn kansivihon kuvat ovat höyrylaiva-aikakaudelta. Vihon tekstit ovat Maarit Niiniluodon käsialaa. Levyn myynnillä tuetaan Pidä Saaristo Siistinä ry:tä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top