MAINOS

Korusähke täyttää 80 vuotta

Uutiset

Samuli Kinnari

Korusähke muistamismuotona täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Nykymuotoinen ylioppilastutkinto puolestaan viettää 150-vuotisjuhlavuottaan. Posti julkaisee niin korusähkeen kuin ylioppilastutkinnonkin merkkivuoden kunniaksi uuden ylioppilaskorusähkeen, jota myydään vain tänä vuonna.

Uusi ylioppilaskorusähke on suunniteltu yhteistyössä Ylioppilastutkintolautakunnan kanssa. Sähkeen pääkuvassa on perinnettä kuvaava sommitelma, jossa ovat rinnakkain uusi ja vanha ylioppilaslakki. Punaiset ruusut näkyvät taustalla ja lakkien edessä on kuohuviinilasit 1800-luvulta. Sähkeessä on myös kuva Toivo Jaatisen suunnittelemasta Ylioppilastutkintolautakunnan juhlamitalista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top