MAINOS

Mastosalon kaunein

Viihteen Pentti

Mika Hyssi

“Sydämellisen räikeästi tervetuloa tänne Mastosalon kunnantalon aulaan, jossa järjestetään tänään vuotuinen Mastosalon kaunein -kilpailu. Tosin viime vuonna kilpailua ei järjestetty, sillä rotarit ehtivät varata aulan ensin. Minä olen Pentti Salovaara, Salovaaran Pentti”, esittelee Pentti itsensä, samalla imitoiden Pertti Salovaaraa – siinä kummemmin onnistumatta.

“Minä en siis ole Salovaara, jos se jollekin jäi epäselväksi. Olen Pentti vaan, Mastosalon viriili poikamies. Mutta nyt astialle eli itse asiaan. Tänään teillä on mahdollisuus vaikuttaa Mastosalon kauneimman ihmisen valintaan. Korostan sanaa ihminen, sillä vaikka Eino-äijä – siellä perällä – ilmoittikin Hapsu-koiran ja Mansikki-lehmän kilpailuun, ne jouduttiin hylkäämään. Hylkäämisperusteina mainitaan muun muassa se, etteivät ko. eläimet osanneet allekirjoittaa sopimusta.”

“Mutta nyt sivu-urilta taas takaisin pääasiaan. Tervetuloa kilpailija numero yksi ja samalla kilpailun ainoa osallistuja eli Pentti. Aplodeja! Ja kuten tiedättekin, minä olen se Pentti. Äänestäkää täyttämällä niitä lomakkeita, joissa on kunnan logo. Äänestysmusiikkia!”

“Ääniä laskettiin valtava määrä eli yksi. Kiitos kaikille äänestäjille. Voittaja saa kunnan logolla varustetun pinssin ja kaksi kiloa sokeria. Onneksi olkoon – kiitos. Nähdään ensi vuonna!”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top