MAINOS

Museovirasto: Kaksi talousrakennusta voidaan purkaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Museovirasto ei vastusta kahden talousrakennuksen purkamista Nokian kartanoalueelta.

Virasto on antanut lausunnon kartanoaluetta koskevasta hankkeesta, johon sisältyy kartanon entisen hevostallin ja puuvajan purkaminen sekä asuinrakennuksen muuttaminen ruokailurakennukseksi. Purettavien rakennusten paikalle rakennetaan koulutus- ja varastotiloja.

Nokian kartanoalue on valtakunnallisesti merkittävä kulttuurihistoriallinen ympäristö. Uuden koulutusrakennuksen rakentaminen on kuitenkin heikentänyt kartanoalueen kulttuurihistoriallista merkitystä siinä määrin, ettei Museovirasto vastusta talousrakennustenkaan purkamista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top