MAINOS

Ylen hyvät sarjat ovat piilossa

Kolumni

Samuli Kinnari

TV1 on loistavilla draamasarjoillaan pelastanut monta tylsää iltaani. Valitettavasti Ykkösen hyvät sarjat vain ovat jotenkin piilossa. Ne joko tulevat kummallisiin aikoihin tai niitä ei mainosteta.

Parhaillaan Ykkösellä pyörii lämminhenkinen Gilmoren tytöt. Vahingossa en kuitenkaan olisi sarjaa löytänyt, koska sen 45 minuuttia kestävät jaksot alkavat tiistaisin kello 18.40. Ei hyvien ohjelmien kuulu alkaa kello 18.40, vaan tasalta! Alun perin päätinkin tutustua Gilmoren tyttöihin, koska sarjasta oli Nyt-liitteessä pieni juttu. Sitten opetin itselleni, että niinkin omituiseen aikaan kuin tiistaisin kello 18.40 on laitettava videot nauhoittamaan.

Muistan esimerkiksi, että Emmerdale tulee Maikkarilta maanantaista torstaihin kello 18.30-19.00. Jostain syystä en kuitenkaan koskaan oppinut, mihin aikaan Ykkönen joskus viime vuonna esitti nauruhermoja kutkuttavaa Herra pankinjohtajaa. Kun tutkin asiaa sarja valitettavasti ehti loppua.

Niin sanottu elämäni ja Pokka pitää ovat myös Ykköseltä tekemiäni löytöjä. Niitäkin yhdistivät laadukkuuden lisäksi oudot lähetysajat. Niin sanottu elämäni tuli muutama vuosi sitten muistaakseni sunnuntai-iltapäivisin liukuvaan lähetysaikaan. Pokka pitää -sarjaa Ykkönen on näyttänyt useaan otteeseen. Olettaakseni ensimmäinen esityskierros pyöri vuoden 1998 kesällä, jolloin sarjaa näytettiin perjantai-iltaisin alkaen muutama minuutti ylitse jonkin tasakellonlyömän.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top