MAINOS

Kesä sykkii

Kolumni

Samuli Kinnari

Muistelitko viime syksynä mennyttä kesää? Uskalsitko talvella odottaa seuraavaa? Tutkitko keväällä tulevan kesän merkkejä?

Kesä on alkanut ja lämpimän ajan kuukaudet valuvat nopeasti. Jokaisesta hellepäivästä, sadekuurosta, uudesta perunasta, mansikasta ja jäätelötötteröstä kannattaa ottaa kaikki irti. Onpahan sitten syksyllä muisteltavaa.

Äetsän seudulla järjestetään jälleen tänä suvena runsaasti mukavia tapahtumia. Kesään kuuluvat esimerkiksi Vammalan markkinat, Vanhan kirjallisuuden päivät, Kiikoisten purpurit, Sata-Häme Soi ja Satakunnan kansansoutu. Suurten tempausten lisäksi seudulla järjestetään roppakaupalla pienempiä, loistavia tempauksia lavatansseista kyläjuhliin.

Kesällä kannattaa pitää silmät auki ja jalat liikkeessä. Nyt Suomi sykkii kolmen kuukauden ajan!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top