MAINOS

Jatko-osien kova laki

Kolumni

Mika Hyssi

Menestyneiden tv-sarjojen tuottajat ratsastavat alkuperäisellä idealla vielä pitkään varsinaisen sarjan päätyttyä. Uudelleenlämmittelystä hyvänä esimerkkinä mainittakoon Kova laki ja sen spin-offit. Kova laki (Law and Order) maistuu itseltään. Näyttelijäkaarti on vaihtunut, juonikuviot ovat nuupahtaneita ja vanhan kertausta.

Sunnuntaista 7.7. lähtien TV2 esittää alkuperäisen sarjan uusintojen tilalla niinikään Kova laki -nimellä kulkevaa Erikoisyksikköä (Law and Order: Special Victims Unit), jossa keskitytään suurkaupungin seksuaalirikosten selvittelyyn. Parasta tässäkin spin-offissa on tuttu tunnusmusiikki. Uudet jaksot ovat sarjan toiselta tuotantokaudelta.

Kova laki -sarjojen menestyksekäs tuottaja on Dick Wolf, joka on suonut kädenjälkiään myös sarjoihin Hill Street Blues ja Miami Vice. Lievästä nuupahtaneisuudesta huolimatta Erikoisyksikkö helpottaa rikossarjoja nauttivien elämää.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top