MAINOS

Kotiseutuhenkeä jokaiseen pirkanmaalaiseen salkoon

Uutiset

Mika Hyssi

Pirkanmaan viirin hankkiminen helpottuu, kun Pirkanmaan liitto alkaa myymään sitä suoraan kuluttajille. Viiri löytynee jatkossa myös rautakaupoista ja tavarataloista. Helsingin Lipputehdas valmistaa viiristä kolmea eri kokoa, jotka sopivat 8, 10 ja 12 metrin salkoihin. Perussääntö on, että viirin pituus on puolet salon pituudesta.

Maakuntaviiriä käytetään isännänviirin tapaan ilmaisemaan käyttäjänsä omaa kotiseutua. Viirillä ei ole samanlaisia rajoitteita kuin Suomen lipulla, joten sitä voi liehuttaa salossa vaikka yötä päivää.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top