MAINOS

Äetsän sivistyslautakunnan päätökset nettiin

Uutiset

Samuli Kinnari

Äetsän kunnan kotisivuilla on ollut jo pitkään valmius julkaista toimielinten pöytäkirjoja. Pitkän odottelun jälkeen sivistyslautakunnan pöytäkirjat ovat alkaneet ilmestyä ensimmäisinä nettiin. Luettavissa ovat lautakunnan pöytäkirjat kuluvan vuoden viidennestä kokouksesta lähtien. Kuudeskin on jo pidetty, mutta sen pöytäkirja ei vielä ole kunnan kotisivuilta luettavissa.

Luonnollisesti kaikista kokouspöytäkirjoista poistetaan salaiset asiat ennen julkaisua. Poistamista ei Äetsän kotisivuilla ole erikseen mainittu. Esimerkiksi Vammalan kotisivuilla pöytäkirjojen salaisten asioiden kohdalla lukee selvästi salainen. Äetsän kotisivuilla pois napatut pykälät huomaa puuttuvista pykälänumeroista.

Äetsän kunnan kotisivu löytyy osoitteesta www.aetsa.fi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top