MAINOS

Aluskylän koulusta Karkun koulu

Uutiset

Samuli Kinnari

Vammalan sivistyslautakunta on päättänyt, että Karkun Aluskylän koulun nimi muuttuu 1. elokuuta alkaen Karkun kouluksi. Koulun lisärakennus valmistuu seuraavan lukuvuoden alussa. Samalla koulu laajenee kuusiopettajaiseksi.

Laajennuksella pyritään tukemaan Karkun positiivisen väestökehityksen jatkumista. Aluskylän koulu palvelee Aluskylää huomattavasti suurempaa aluetta aina Heinoosta Nohkuaan. Karkkuun muuttoa harkitseville Aluskylän koulun nimi ei kerro juuri mitään, Karkku kylläkin. Niinpä koulun nimi päätettiin muuttaa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top