Vettä lisää

Mies puutarhassa

Samuli Kinnari

Puutarhamiehen kesä on alkanut kuivissa merkeissä. Ja erityisesti tuttavapariskunnan kasvien, joita allekirjoittanut on lupautunut viikon ajan vahtimaan.

Pari päivää rehuja hoidettuani olin totaalisesti unohtanut, että rehut ihan oikeasti ovat vastuullani. Tunnetustihan kasvit eivät kasva, jos niitä ei kastele. Vai miltä sinusta tuntuisi, jos et joisi muutamaan päivään?

Eilen olinkin hyvin tyytyväinen kahdesta asiasta. Ensinnäkin siitä, että ulkona satoi vettä. Siispä ulkorehujen elämä oli pelastettu. Toisekseen sisäkasvien tilanne koheni huomattavasti, kun mainitsin kuivuudesta henkilölle, joka tiesi mitä pitäisi tehdä.

Olinpas minä taas ahkera.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top