MAINOS

Harmonikat soivat Ikaalisten leirillä

Uutiset

Samuli Kinnari

Ikaalisissa vetäistiin sunnuntai-iltana suuren valtakunnallisen harmonikkaleirin palkeet auki. Lähes 40 nuorta harmonikansoittajaa eri puolilta Suomea opiskelee tämän viikon ajan harmonikansoittoa ja musiikin teoriaa kuuden opettajan johdolla. Nyt järjestettävä leiri on 31:s.

“Leiri kestää viikon, mutta sen vaikutus ulottuu pitkälle ennen ja jälkeen leirin. Hyvän leirin vaikutus voi kestää puoli vuotta, se voi antaa ratkaisevia sykäyksiä soittamiselle”, kertoo leirin johtaja ja Sata-Häme Soi -juhlien taiteellinen johtaja Kimmo Mattila. “Viikon aikana tulee soitettua usein enemmän kuin koko lukukautena, soittaminen on tiivistä. Leirillä saa uusia ystäviä eri puolilta maata ja soittaminen yhdistää”, Mattila jatkaa.

Keskiviikkona eli Ikaalisten toripäivänä leiriläisten harmonikansoittoa pääsee kuulemaan torilla. Lisäksi he esiintyvät muun muassa vanhainkodilla ja lauantaina pidettävässä leirin päätöskonsertissa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top