MAINOS

Vanhoissa nestekaasulaitteissa piilee vaara

Uutiset

Samuli Kinnari

Nestekaasulaitteiden kauppa käy kesällä vilkkaana. Markkinoilla on nestekaasugrillejä, -liesiä, -jääkaappeja ja -lämmittimiä. Uudet nestekaasulaitteet ovat turvallisia oikein asennettuina ja huollettuina. Ongelmia voi tulla, jos kaasulaitetta ei pidetä kunnossa tai sitä käytetään väärään käyttötarkoitukseen.

Vanhojen laitteiden käyttöön liittyy riskejä, sillä niiden turvajärjestelmät voivat olla puutteellisia. Turvatekniikan keskus suosittelee, ettei kaasulaitetta hankittaisi käytettynä kirpputorilta. Käytössä olevat ikivanhat kaasulaitteet kannattaisi vaihtaa uusiin ja turvallisempiin malleihin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top