MAINOS

Pirkanmaan seutukuntiin tietoa tarjolle avoimesta korkeakouluopetuksesta

Uutiset

Samuli Kinnari

Tampereen kesäyliopisto alkaa koordinoida korkeakoulutasoisen opetuksen saatavuutta koko maakunnan alueella. Lounais-, Etelä-, Luoteis- ja Ylä-Pirkanmaan seutukuntiin on tulossa avoimen yliopisto- ja korkeakouluopetuksen yhteyshenkilöt tai palvelupisteet.

Pirkanmaan liiton maakuntahallitus on myöntänyt Tampereen kesäyliopistoyhdistys ry:lle Pirkanmaan avoimet aikuiskoulutusreitit -hankkeen toteuttamiseen maakunnan kehittämisrahaa 50 000 euroa. Hanketta varaudutaan rahoittamaan vuosina 2004 ja 2005, mikäli hanke toteutuu suunnitelman mukaisesti ja mikäli Pirkanmaan liitto saa sisäasiainministeriöltä hankkeen rahoittamiseen tarvittavan määrärahan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top