MAINOS

Parempi ilman teemaa

Kolumni

Samuli Kinnari

Vammalan Markkinat järjestettiin viime viikonvaihteessa ilman erityistä teemaa. Se oli hyvä juttu. Tyrvään Sanomat kaipaili teeman perään heti tiistaina. Lehden pääkirjoituksen mukaan “markkinateemassa on ideaa”.

Järjestetäänkö tapahtuma teemalla vai ilman on tietenkin täysin tapahtuman järjestäjän asia. Asiakkaat äänestävät kyllä jaloillaan, jos tapahtuma ei miellytä.

Vammalan Markkinat on niin pieni tapahtuma, että erityinen teemalla ratsastaminen tuntuu turhalta. Siis jos tapahtumaa markkinoidaan jollain teemalla, on tapahtuman oltava teeman mukainen näytteilleasettajia ja ohjelmaa myöten. Mikään ei ole ikävämpää kuin lähteä vaikkapa erä-teemaiseen tapahtumaan, jossa ei ole mitään muuta erä-aiheista kuin nimi. Erätapahtumaan kun eivät kuulu lakritsanmyyjät ja muu markkinahumu.

Vammalan Markkinoissa ja muissa sen kaltaisissa tapahtumissa on jo luontaisesti teemaa aivan yllin kyllin: mukavasta tunnelmasta ja tuttujen tapaamisesta nauttiminen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top