MAINOS

Jaakko on kesämies

Kolumni

Mika Hyssi

Kolmikon Tabermann, Tervo ja Nyman jäätyä ansaitulle kesätauolle, viime kesästä tuttu herrasmies Jaakko Selin on palannut Ykköselle luotsaamaan Kesäparatiisi-ohjelmaa. Kesämies kiertää Suomea tutustumassa erilaisiin ihmisiin ja heidän mielenkiintoiseen elämäänsä. Jokaisessa jaksossa myös itse Selin testaa, miltä kukin elämäntyyli maistuu. Viimeksi suvimies poikkesi Tuovisen tanssiperheen luona ja tanssahteli lopuksi kuin oikea lavatähti.

Kesällä töllötin pölyttyy olohuoneen nurkassa. Tänä kesänä kanavilla ei ole varsinaista kesäkautta, sillä monet alkuvuoden sarjat jatkuvat normaalisti. Harmittavan moni ruutukasvo häviääkin Suomen suvelle. Syksyllä töllöttimestä kaivataan kesän ohjelmia, jotka jäivät rantaleikkien pauhussa näkemättä.

Kesäparatiisi > TV1 > lauantaisin klo 21.30

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top