MAINOS

Joutsenten reitti ry jakoi rahaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Joutsen reitti ry:n hallitus kokousti keskiviikkona Kulttuurikeskus Wanhassa Pappilassa Huittisissa. Seitsemästä käsitellystä hankehakemuksesta viittä hallitus päätti puoltaa suoraan ja yhtä ehdollisena. Yksi hakemus jäi pöydälle lisäselvityksiä varten.

Rahaa Joutsenten reitti ry jakoi Koiramäki-keskus -hankkeelle, Vammalan kylien kehittämishankkeelle ja kolmelle rakennushankkeelle. Nyt puollettujen hankkeiden kustannusarviot ovat yhteensä noin 190 000 euroa.

Joutsenten reitti ry:n kuluvan vuoden rahoituskehyksestä on päätösten jälkeen sidottu kaksi kolmasosaa. Hankehakemuksia käsitellään seuraavan kerran 18. syyskuuta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top