MAINOS

Sähköiset tienoot

Kolumni

Mika Hyssi

Kesän ehdotonta antia on salamointi. Säkenöivät salamat säikäyttävät, mutta näyttävät kauniilta synkän tienoon ympärillä.

Salamoinnissa on voimaa. Olen vuosia odottanut näkeväni kymmenien iskujen salamameren synkän taivaan edustalla – turhaan. Salamat välkähtelevät aina eri paikoissa, eri aikaan. Todellinen salamamyräkkä lieneekin vain turhaa haaveilua.

Salama on vaarallinen. Se tappaa. Sähköinen impulssi on aiheuttanut satoja ihmishenkien menetyksiä ja tehnyt taloja asuinkelvottomiksi. Salamaniskut ovat aiheuttaneet vaaratilanteita ja aiheuttavat tulevaisuudessakin.

Salamat ovat pahoja. Ehkä siksi arvostan niitä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top