MAINOS

Kauppa ei tunnu käyvän

Kolumni

Samuli Kinnari

Pirkanmaan Osuuskaupan market-hanke on nauttinut Vammalassa mutkan kautta melko voimakasta vastatuulta, koska kaikille sopivaa tonttia ei tahdo löytyä. Nythän monet kaupunkilaiset tuntuvat olevan kovin huolissaan Hopun urheilupuistosta, jota uusi kauppa nakertaisi.

Toisaalta kaupunkilaisten huolen ymmärtää, toisaalta taas ei. Tottahan toki vaikka koko maailma voitaisiin konservoida nykyiselleen. Mutta olisiko siinä mitään järkeä? Jossain määrin huvittavaa kuitenkin on lukea lehdestä keskustelutilaisuudesta, jossa marketille tehtyä tonttivarausta kritisoidaan ilman vaihtoehtoisia ideoita.

Yleensä kunnat ja kaupungit – myös niiden asukkaat – haluavat esiintyä edistyksellisinä toimijoina, jotka avosylin ottavat vastaan uudet hankkeet. Sillä tavoin maailma menee eteenpäin siellä missä menee. Tottahan toki kaikilla asioilla on negatiivisia puolia, mutta usein niitä peilataan positiivisiin vaikutuksiin. Miten Vammalassa?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top