MAINOS

FC Energia Oy:lle ympäristölupa

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan ympäristökeskus on myöntänyt FC Energia Oy:n Äetsän höyrykattilalaitokselle ympäristöluvan. Kattilalaitos sijaitsee Äetsän Pehulassa Finnish Chemicals Oy:n tehdasalueella. Laitos tuottaa höyryä Finnish Chemicals Oy:n tuotantoon sekä kaukolämpöä Finnish Chemicals Oy:n tehdaskiinteistöihin ja Äetsän alueen kaukolämpöverkkoon.

FC Energia Oy:n höyrykattilalaitokseen tulee yksi 30 MW:n kattila, lisäksi vanhan kattilalaitoksen kaksi 11 MW:n kattilaa jäävät varakattiloiksi. Pääpolttoaineena on 95 prosenttisesti Finnish Chemicals Oy:n tuottama vetykaasu, vara- ja lisäpolttoaineena vähärikkinen raskas polttoöljy. Höyrykattilalaitokseen sisältyy myös prosessiveden valmistus sekä paineilmalaitos. Tarvitsemansa raakaveden ja jäähdytysveden laitos ottaa Kokemäenjoesta.

Lupaan sisältyy määräyksiä muun muassa päästöjen raja-arvoista.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top