MAINOS

Rakennusperinnön hoitoavustukset jaettu

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan ympäristökeskus on jakanut rakennusperinnön hoitoon tarkoitetut vuoden 2002 rakennussuojeluavustukset. Avustuksia myönnettiin 40 kohteelle yhteensä noin 78 000 euroa. Lisäksi erillismäärärahana myönnettiin noin 110 000 euroa Finlaysonin vanhan tehtaan niin sanotun kuusivooninkisen julkisivujen kunnostamiseen.

Avustuksia pyrittiin jakamaan eri puolille Pirkanmaata, niin taajamissa kuin maaseudulla sijaitseviin kohteisiin. Merkittävä osa taajamien ja kaupunkien tänä vuonna avustetuista kohteista kuuluu valtakunnallisesti arvokkaaseen kulttuurihistorialliseen ympäristöön, kuten Tampereen Pispalaan, Nokian Siuronkallion alueeseen ja Ylöjärven kirkonkylän vanhaan rakennuskantaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top