MAINOS

Sylväällä kuhisee

Kolumni

Samuli Kinnari

Vammalassa vietetään tänä viikonloppuna Vanhan kirjallisuuden päiviä. Toivottavasti Sylvään koululla nähdään jälleen samanlainen tungos kuin aikaisempinakin vuosina.

Vanhan kirjallisuuden päivät ovat parinkymmenen vuoden aikana paisuneet merkittäväksi kirjallisuustapahtumaksi. Ja on päivillä suuri sosiaalinenkin merkitys. Sylvään koululla varmasti tänäkin vuonna monta vanhaa tuttua kohtaa iloisesti yllättyen toisensa.

Koko Vanhan kirjallisuuden päivien järjestelytiimille sopii nostaa hattua siitä, että vuosittain kasvava tungos ei ole saanut järjestäjiä ahneiksi. Tapahtuma on edelleen pääsymaksuton joitakin alatempauksia lukuun ottamatta, eikä tunnelmaa ole pilattu markkinameiningillä.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top