MAINOS

Kesätelevision retrosoppa

Elämyksiä

Mika Hyssi

Sadekelit ovat suoneet aikaa sisäharrastuksille kaikille niille, jotka luulevat olevansa tehty sokerista. Kun raavaat maalaispojat sykkivät keskellä järveä kaatosateessa kelaamassa siimaa, televisio suoltaa harvakseltaan uutukaisia, uusintojen uusintoja ja 80-luvun elokuvahittejä nojatuolimatkaajalle. Nojatuoliin on mukava käpertyä vilkuilemaan leppoisia kesäohjelmia. Matkalla televisiotaiteeseen voi hörppiä vaikka tsufeeta.

Jos tekemisen puute iskee, voi vaikkapa järjestää vuosien saatossa täyttyneet videokasetit. Epämääräisten nauhoitusten seasta voi tehdä löytöjä, vaikkapa nyt Skärgårdsdoktornin ensijakson lähes kokonaan tai Kymppiuutisten uutisraakileen Tyrvään Pyhän Olavin kirkon tulipalosta. Viiden minuutin pätkä West Wingistä jätti haikailemaan upeaa politiikkadraamaa.

Kesä on tehnyt tepposensa.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top