MAINOS

Mies ja kamera kiertävät seudun suvessa

Uutiset

Samuli Kinnari

Joutsenten reitti ry:n toimialueella liikkuu heinäkuun ajan madridilainen televisioalan harjoittelija David Alonso. Hän kokoaa reissunsa aikana filmimateriaalia suomalaisen maaseudun ja vähän kaupunkienkin kehittämisestä, tapahtumista, nähtävyyksistä, ihmisistä ja muista ilmiöistä. Elokuva leikataan ja äänitetään Espanjassa työnimellä “Finnish Countryside in Spanish Eyes”.

“Jos mieleesi tulee kiinnostavia kuvauskohteita heinäkuussa, kutsu mies ja kamera paikalle. Davidin kamera mahtuu maitopurkkiin, joten kuvaustapahtuma on hyvin huomaamaton”, toteaa Joutsenten reitti ry:n toiminnanjohtaja Petri Rinne. Tähän mennessä David Alonso on ehtinyt poiketa Hämeenkyrön kunnassa, Karhen kyläkoululla, maitotilalla, Mahnalanselällä, Rautaveden kansallismaisemassa ja traktorimuseossa.

“David puhuu hyvää englantia ja miehen kanssa tulee helposti juttuun”, Petri Rinne kertoo. Kuvausvinkit voi lähettää selvällä suomen kielellä Riikka Pikkaraiselle osoitteeseen riikka.pikkarainen@joutsentenreitti.fi.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top