Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 22.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Mies ja kamera kiertävät seudun suvessa

Uutiset

Joutsenten reitti ry:n toimialueella liikkuu heinäkuun ajan madridilainen televisioalan harjoittelija David Alonso. Hän kokoaa reissunsa aikana filmimateriaalia suomalaisen maaseudun ja vähän kaupunkienkin kehittämisestä, tapahtumista, nähtävyyksistä, ihmisistä ja muista ilmiöistä. Elokuva leikataan ja äänitetään Espanjassa työnimellä "Finnish Countryside in Spanish Eyes".

"Jos mieleesi tulee kiinnostavia kuvauskohteita heinäkuussa, kutsu mies ja kamera paikalle. Davidin kamera mahtuu maitopurkkiin, joten kuvaustapahtuma on hyvin huomaamaton", toteaa Joutsenten reitti ry:n toiminnanjohtaja Petri Rinne. Tähän mennessä David Alonso on ehtinyt poiketa Hämeenkyrön kunnassa, Karhen kyläkoululla, maitotilalla, Mahnalanselällä, Rautaveden kansallismaisemassa ja traktorimuseossa.

"David puhuu hyvää englantia ja miehen kanssa tulee helposti juttuun", Petri Rinne kertoo. Kuvausvinkit voi lähettää selvällä suomen kielellä Riikka Pikkaraiselle osoitteeseen riikka.pikkarainen@joutsentenreitti.fi.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: