MAINOS

Sarja päättyy

Kolumni

Mika Hyssi

Keskelle ruutua ilmestyvä “Sarja päättyy” -ilmoitus on jokaisen tv-sarjaa seuraavan painajainen. Haikein mielin olen saattanut karille ratsupoliisi Benton Fraserin (Chicagon ratsupoliisi, TV1), Chicagon lääkärit (MTV3) ja pariin otteeseen Hyacinth Bukéen (Pokka pitää, TV1). Komediadraamaa, draamaa ja puhdasta hulluttelua. Nyyh, milloin näen teidät uudelleen?

Kanavilla on valta päättää, mikä sarja on hyvä ja millainen sarja on meidän mieleemme. Kun sitten ostetaan erinomainen sarja, sijoitetaan se myöhäisiltaan tai aamupäivälle ja/tai sarja ei kerääkään odotettua katsojamäärää. Ohjelmapaikkaa ei tietenkään vaihdeta parempaan, joten sarja kuin vaivihkaa haihdutetaan pois. Näin on käynyt sarjoille Kameleontti (TV2) ja Star Trek -variaatioille (MTV3 ja Nelonen).

Jokainen sarja kerää katsojia, mutta miksi ostaa kallis sarja, kun (Finnpanelin mukaan) kukaan ei sitä katso.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top