Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Ympyrähumalassa

Elämyksiä

Kiikan liikenneympyrät – taideteoksia ne kai nykyisin ovat – puhuttavat edelleen. Moitetta Kiikan keskustan komistukset ovat saaneet pienestä koosta, ympyröiden keskellä olevista taideteoksista ja kiitosta ei niin mistään. Toki ympyrät pakostakin hidastavat kaahailijoita, mutta toteutus mättää.

Rekkakuskien näkökulmasta ympyrät ovat aivan liian pieniä. Täydellistä U-käännöstä ei rekalla ympyrässä tehdä – saati sitten kääntyä risteyksien lailla yleensäkään. Talvella lumi kasautuu mukavasti ympyrän keskustaan ja reunoille; ympyrä pienenee entisestään.

Ympyrät selkeyttävät liikennettä ja helpottavat havainnointia. Vammalassa ärsytystä herättäneet ympyrät ovatkin itse asiassa oiva keksintö. Mutta Kiikan ympyräsuunnitelmaa ei noin vaan autoilijoiden (rekkakuskien) keskuudessa sulateta.

Mutta loppujen lopuksi: Oi, mitkä ihanat ympyrät!

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: