MAINOS

Non-stop eli stop-all-the-time?

Kolumni

Samuli Kinnari

Radioasema Kiss FM on koko kesän ajan hehkuttanut soittavansa musiikkia 40 minuuttia non-stopina. Nykysuomen sivistyssanakirjan mukaan non-stop tarkoittaa keskeytyksetöntä ja tauotonta. Niin minäkin olen ennen kuvitellut.

Kun Kiss FM soittaa musiikkia tauotta, katkeaa hittiputki hyvin usein joko juontajan puheeseen, mainoksiin tai vähintäänkin puffiin, jossa kerrotaan, että Kiss FM soittaa 40 minuuttia musiikkia non-stopina juuri nyt. Tauotettu tauoton ei mielestäni ole tauotonta, mutta saatan olla väärässä.

Hassua muuten, että Kiss FM on ainakin yrittänyt luoda tauottomasta musiikista kilpailuvaltin. Perinteisestihän radioasemat ovat soittaneet tauotonta musiikkia vain silloin, kun ei ole ehditty tai viitsitty tehdä juonnettua ohjelmaa. Mukavaa musiikkia Kiss FM kuitenkin soittaa, on se sitten non-stopia tai stop-all-the-timea.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top